SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Information till spelare och föräldrar
Här samlar vi information till dig som förälder och spelare. Detta är föreningens officiella hemsida och därmed också dess officiella kommunikationskanal. Alla ledare arbetar aktivt med att uppdatera respektive lags kalender för att det ska vara enkelt för dig som förälder eller spelare att vara uppdaterad med tränings- och matchschema.

Våra ledare »

Flyttat?
Har du flyttat, bytt telefonnummer eller e-postadress använd formuläret Uppdatering av medlemsuppgifter » för att uppdatera din information i föreningsregistret.

Kom ihåg
  • Som föräldrar är ni en av de viktigaste resurserna i vår verksamhet, det är ni som stöttar, inspirerar och finns tillhands för våra tjejer och killar. 
  • Ni hjälper till att skjutsa till träning och match, ni är vaksamma och se till att barnen och ungdomarna behandlas väl och inte mobbas eller utsätts för kränkande behandling. Ni uppmuntrar, berömmer och finns tillhands vid både med och motgång. 
  • Ni har en nära kontakt med ledarna för era barns lag och ni deltar aktivt och ansvarsfullt i att framföra era idéer och komma med konstruktiv kritik.
  • Som föräldrar och ledare i Kalmar Södra IF ska vi utbilda och uppfostra med kärlek. 
  • Vi ska se till att våra barn och ungdomar blir starka individer med god självkänsla och sunda värderingar. 
  • Det är inte farligt för era barn att ha en motgång, att förlora, att inte vara bäst eller att inte inte vara med i samma lag som bästa kompisen. 
  • Vårt främsta uppdrag är att bygga människor, att vinna eller förlora en match har en mycket liten betydelse i det stora hela.