SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Badgers Flaggfotboll!
Flaggfotboll är en fartfylld, taktisk och kontaktfri variant av amerikansk fotboll. Flaggfotbollen är en snabb, rolig sport med hög intensitet där en blandning av atletisk förmåga, teknik och strategi blandas i laget, tillsammans med styrka och uthållighet. En sport där alla i laget behövs; lång som kort, stor som liten, snabb som långsam, stark som uthållig, kille som tjej! Det är en av världens just nu snabbast växande sporter och dessutom en helt ny sport till OS-2028.
Kalmar Södra Badgers är ett nybörjar- och amatörlag, som spelar för att det är kul, och kommer att delta i utvecklingsserien, tillsammans med lag från södra Sverige.
Flaggfotboll är adrenalinfylld, annorlunda och fantastiska idrotter som vänder sig till alla som är lite äventyrslystna.
Perfekt säsongsstart!
2024-06-17 10:54
FOTO: Agnes Jürss/Jönköping Spartans

Söndag 16 juni startade säsongen med matchsammandrag i Jönköping. En perfekt start på säsongen då ett taggat Badgers mötte såväl Nässjö Saints som Jönköpng Spartans.