SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Perfekt säsongsstart!
2024-06-17 10:54
FOTO: Agnes Jürss/Jönköping Spartans

Söndag 16 juni startade säsongen med matchsammandrag i Jönköping. En perfekt start på säsongen då ett taggat Badgers mötte såväl Nässjö Saints som Jönköpng Spartans.

Oscar Espinoza och Timothy DiZazzo fick möjlighet att känna på livemiljö, tillsammans med den erfarne domaren Christofer Lindström. Alex Kedmalm kunde stötta och komplettera domarlaget.

 

Första matchen som Badgers spelade spelades som hemmamatch mot Nässjö Saints. Detta var Badgers debut i seriesammanhang överhuvudtaget, medan Saints är ett erfaret lag som spelat både i Utvecklingsserie som SM-serie under flera år. Trots detta var det Badgers som gick segrande ur matchen, med ett resultat 34-26.

 

Andra matchen spelades mot arrangören Jönköping Spartans som även de gör sin debut i flaggsammanhang. I den matchen var det Spartans som stod som hemmalag, och Badgers som bortalag. Trots att Jönköings rusher Andreas Lyckdal lyckades sacka Badgers QB Oscar Espinoza, blev slutresultatet ändå vinst 14-29.

 

Härifrån väntar nu sommarträning, med ett större matchsammandrag den 24 augusti, och längre fram i sommar ett sammandrag i Kalmar. 


Nyhetsarkiv
Perfekt säsongsstart!2024-06-17 10:54