SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NU KÖR VI IGÅNG UTE!
2024-04-01 08:00
FOTO:HERBERT AUGUST/PIXABAY.COM

Amerikansk fotboll är en adrenalinfylld, annorlunda och fantastisk sport som vänder sig till alla ungdomar som är lite äventyrslystna.
Sporten passar alla typer, och det finns en plats för alla oavsett bakgrund och tidigare erfarenhet; lång, kort, liten, stor, kille, tjej, snabb, stark.....och du lär dig gilla tuffa tag!

Sporten kan verka vara en komplicerad och svår att förstå. Sanningen är dock den att den egentligen är väldigt logisk där spelet går ut på att försvara sitt territorium och att göra fler poäng än motståndaren.


Det är den ultimata lagsporten där man kämpar för varandra. Alla har en viktig roll och alla är lika viktiga; alla typer av spelare behövs.

Du får testa att passa, fånga boll, springa med boll, tacklas och mycket mer. Du behöver inte vara stor, stark, eller snabb. Om du är det så finns det en klar plats för dig. Om du inte är det så finns det en klar plats för dig. 


Du som är 10-15 år har nu möjlighet att testa världens häftigaste sport; Amerikansk fotboll!

Den 16 april går vi ut och kör utomhusträning. Tisdagar och torsdagar, 18.30-20.00 på Södra Utmarken, är du välkommen att prova på, känna hur det känns att spela en annorlunda, fartfylld, sport. 

 

Du kan också läsa mer, och följa oss, på 

- Facebook (klicka här)

- Instagram (klicka här)

 

ÅLDER: 10-15 år (inga förkunskaper behövs)

DAGAR: tisdagar och torsdagar

PLATS: Södra Utmarken

 

START: tisdag 16 april