SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Säsongen 2023 är igång!
2023-04-19 17:30

Säsongen 2023 är igång! Kul! Den 17 april är första tillfället och vi håller på utomhus ändå till grässäsongen är över, någon gång i September/Oktober beroende på väder.

Vi tränar måndagar och onsdagar 18.30-20, några onsdagar kommer vi träna 19.00-20.30.

Kalender för datum och tider finns här: https://www.kalmarsodra.se/kalender/?ID=378112


I truppen har vi spelare i U15, U13, U11 just nu. Vi planerar att åka på flera Jamborees under säsongen och den 9 september kommer vi anordna en egen Jamboree i Kalmar. 

Från och med den 24 april är det full utrustning som gäller; hjälm, axelskydd, tandskydd, byxor..... Alltid. Utgå från att det är det. Om du inte vet; ta med allt.

 

Det betyder dock att alla som vill träna måste bli medlem och betala spelaravgift. Där ingår försäkring, planhyra men också lån av utrustning. Medlem blir man lättast genom att kontakta oss på lagledare@kalmarbadgers.com 

 

Nya spelare är alltid välkomna, prova-på-spelare, får testa tre gånger innan de måste betala. Ta gärna med kompisar för Prova-på; vi behöver bli fler. 

 

Vi ses!