Samling:12:45
Seger i premiären!
2019-04-25 08:58
Då var det äntligen dags för premiären och som vi har längtat!
På ett härligt soligt Tallhöjden väntade Färjestaden som förlorade sin premiär och var revanschsugna dessutom vann de båda möten förra säsongen så vi visste att det skulle bli en tuff match!
Första halvlek börjar som alla andra premiärer, nervöst och med en hel del misstag vilka leder till fina lägen för Färjestaden som efter ca 10 min vinner bollen högt upp i banan och kommer till avslut som Alle styr ut men tyvärr är deras spelare först på returen och 1-0 är faktum. Det här gänget har en otrolig moral och rätt inställning vilket de skulle visa resten av denna halvlek. Vi krigar oss tillbaka in i matchen och börjar skapa lägen, spela vårt spel med mycket löpningar och kvitterar genom Benjamin Jakupovic efter ca 35 minuter. Denna period skulle vara vår bästa i matchen och vi har nu ett konstant tryck mot deras mål och minuterna senare gör Adam Ågehäll 2-1efter en tilltrasslad situation i boxen.
Andra halvlek är en väldigt seg och aningen hetsig halvlek där spelarna börjar förstå att vi leder och börjar bli smått rädda att tappa ledningen och stressar en hel del i spelet. Dock skapar inte Färjestaden mycket mer än några skott utifrån som Alle har koll på och några hörnor som vi tar bort effektivt. Trots lite nervositet på slutet är vi kalla och håller undan och vinner med 2-1 och första trean är bärgad!
Detta var en riktig lagseger och jag är otroligt stolt över grabbarna!