SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östers IF - Kalmar Södra IF 1
 
  INFORMATION

Matchstart:ons 21 september, 19:00
Plats:Arenastaden, Värendsvallen 3, Växjö
Serie:P06 Elit
Samling:16:45, Södra Utmarken
Aktivitetsinfo:  Hej !
Imorgon onsdag är det dags för bortamatch en vardag .
Vi samlas och måste åka från Utmarken kl 16:45.  Om man behöver gå ifrån skolan tidigare är det viktigt att ni meddelar skolan det .

Superviktigt att passa tiden så att vi hinner till match . Vi kommer behöva vara jättesnabba vid ombyte och genomgång .

Trots tidig samling är det superviktigt och avgörande för att kunna spela tuff match mot Öster att ni hunnit äta ordentligt innan samling . Det går också bra att ta med matsäck att äta på resan . Inte fel att ha med något att äta efter matchen eftersom vi kommer åka direkt hem då.

Ta med  matchkläder , ordentligt med kläder så att ni inte fryser och grejer för att duscha efter match .. Ännu vet vi inte om det blir gräs eller konstgräs , så ta med båda sorters skor om ni har det .


Just nu på morgonen är det osäkert om vi kan låna buss på Henkes jobb (på verkstad )
Oavsett om vi har bussen behöver vi fler som kör till matchen .Så vi ber alla er föräldrar omgående skriva i kallelse om ni kan köra och hur många platser ni har . Vi är  medvetna om att denna info kommer sent, men det beror att vi bland annat har svårt att få ihop det ledarmässigt till matchen.

Skickar denna info som sms också så att alla ni spelare och föräldrar får infon tidigt idag.

Haris och Wille Larsson har redan meddelat att de åker direkt till  matchen.

M v h
från ledarna genom Ola

<< Tillbaka