Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Kalmar Södra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Kalmar Södra IF
Här finner du all information du behöver kring våra lag. Välj vilket lag du söker information om i toppmenyn och klicka dig fram till kalendrar, trupper m.m. För att se aktuella matcher och resultat klicka på Matcher ovan.  

Information och Nyheter följer i flödet nedan

Hertz
2019-03-20 19:35
 
Lär föräldrar att uppmuntra ansträngning
2019-03-20 07:30

Medlemmar har möjlighet att köpa biljetter för halva priset. Ange förening och namn när ni anmäler deltagande till info@marcus-larsson.se

Stadium ansluter sig till Sponsorhuset!
2019-03-18 08:34
Stadium finns nu med hos Sponsorhuset!
Vi på Sponsorhuset är stolta och glada att kunna presentera Stadium som ny butik hos Sponsorhuset. Stadium är den butik som varit mest efterfrågad av våra medlemmar så vi hoppas och tror att detta kommer innebära fina pengar till Kalmar Södra IF och övriga medverkande föreningar. Du och Kalmar Södra IF delar på 5% av ordervärdet.
Gör ett köp via Sponsorhuset - få en kryssning med Viking Cinderella
2019-02-21 10:00
Nu kan alla i Kalmar Södra IF få en kryssning med Viking Cinderella. Det enda du behöver göra är att handla från någon av Sponsorhusets mer än 600 nätbutiker innan den 31/3. Exempel på butiker är: Hotels, Booking, Dustin, InkClub, Gymgrossisten, Ellos, Byggmax, Apotek Hj ärtat och Arken Zoo. 
Sök upp den butik du vill handla ifrån här: https://www.sponsorhuset.se/kalmarsodraif
​Som vanligt får både du själv och Kalmar Södra IF pengar tillbaka på ditt köp. När köpet har gått igenom får du ett tackmejl från Sponsorhuset. Där finner du all information om din kryssning.  
Förändringar kring de äldre ungdomslagen
2019-02-11 09:20
Vi har sedan 1:a november haft en träningsgrupp i gång för äldre ungdomar, (15 år och uppåt) med förhoppning om att kunna ha ytterligare ett år med juniorlag i seriespel. Vi startade med 28 anmälda spelare till gruppen men efter tre månader med bristande träningsintresse har vi tagit beslutet att inte anmäla lag till seriespel denna säsong. Vi kan inte bedriva en givande träningsmiljö med endast 6-8 spelare per träning.
Äldsta ungdomslag i föreningen är nu 14-års laget.
Befintlig tränarstab kommer att finnas kvar kring ungdomssektionen och stötta andra årgångar som har lag i seriespel samt Open Gym när vi kommer ut på gräs.


BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet