Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Kalmar Södra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Kalmar Södra IF
Här finner du all information du behöver kring våra lag. Välj vilket lag du söker information om i toppmenyn och klicka dig fram till kalendrar, trupper m.m. För att se aktuella matcher och resultat klicka på Matcher ovan.  

Information och Nyheter följer i flödet nedan


11–15 december är det Julklappsdagar hos Intersport
2019-12-11 07:46

Missa inte julklappsdagar hos vår samarbetspartner Intersport 11–15 december. Passa på att handla sport och sportmode från välkända varumärken - just nu med minst 25% rabatt på allt. Ge bort sport i jul! Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

 

*Erbjudandet gäller 11–15 december på ord. pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

Handla julklapparna via Sponsorhuset och stöd Kalmar Södra IF.
2019-12-02 07:30

Nu är det inte långt kvar till julafton och du är kanske själv igång med att komma på den perfekta julklappen till dina nära och kära. Nu har Sponsorhuset samlat massor med bra julklappstips för både stora och små, som vanligt får både du och Kalmar Södra IF pengar tillbaka på alla dina köp! Du hittar mängder av både mjuka och hårda klappar här: https://www.sponsorhuset.se/kalmarsodraif/rea-kampanjer


Är du inte gratis medlem hos Sponsorhuset ännu?
Gå igenom deras Bonusstege och på bara 5 minuter så vet du hur deras koncept fungerar. När Bonusstegen är slutförd så stöttar du Kalmar Södra IF med upp till 50 kr och d u själv får en biobiljett som är värd 160 kr. Kom igång här: https://www.sponsorhuset.se/kalmarsodraif/intro

God Jul önskar Kalmar Södra IF

FOTBOLL FÖR KILLAR OCH TJEJER FÖDDA 2014
2019-08-24 15:00
På måndag 26/8 fortätter den föreningsgemensamma Fotbollslek i Kalmar Södras regi för barn födda 2014.

Se vidare i utksicksbrev.
Herr
Referat: Färjestadens GOIF - Kalmar Södra IF
Seger i premiären!
2019-04-25 08:58, Herr
Då var det äntligen dags för premiären och som vi har längtat! 
På ett härligt soligt Tallhöjden väntade Färjestaden som förlorade sin premiär och var revanschsugna dessutom vann de båda möten förra säsongen så vi visste att det skulle bli en tuff match!
Hertz
2019-03-20 19:35
 
BLI MEDLEM
Gräsroten
Nyheter från vår verksamhet