Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Kalmar Södra Idrottsförening
BLI MEDLEM
Kalmar Södra IF
Här finner du all information du behöver kring våra lag. Välj vilket lag du söker information om i toppmenyn och klicka dig fram till kalendrar, trupper m.m. För att se aktuella matcher och resultat klicka på Matcher ovan.  

Information och Nyheter följer i flödet nedan

Gör ett köp via Sponsorhuset - få en kryssning med Viking Cinderella
2019-02-21 10:00
Nu kan alla i Kalmar Södra IF få en kryssning med Viking Cinderella. Det enda du behöver göra är att handla från någon av Sponsorhusets mer än 600 nätbutiker innan den 31/3. Exempel på butiker är: Hotels, Booking, Dustin, InkClub, Gymgrossisten, Ellos, Byggmax, Apotek Hj ärtat och Arken Zoo. 
Sök upp den butik du vill handla ifrån här: https://www.sponsorhuset.se/kalmarsodraif
​Som vanligt får både du själv och Kalmar Södra IF pengar tillbaka på ditt köp. När köpet har gått igenom får du ett tackmejl från Sponsorhuset. Där finner du all information om din kryssning.  
Tips för lag om Sponsorhuset!
2019-02-21 08:05

Hej!

Nu finns ett fantastiskt enkelt sätt för ditt lag att få in pengar till lagkassan genom att ansluta laget till Sponsorhuset. Här kan du se huvudföreningens sida på Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/kalmarsodraif/tips-till-foreningen/filmen/

Det innebär att när ni och framför allt era föräldrar till laget skall köpa något på nätet så går man bara först in via sponsorhusets portal och därefter går till den webbsida man skall handla på. Det finns mer än 600 olika företag som är anslutna. Exempel: Hotels, Svenska Spel, CDON, InkClub, Dustin,Ellos etc. Så det finnas butiker som alla någon gång har handlat ifrån.

Det som händer när man går via Sponsorhuset är att den som handlar och laget får pengar tillbaka,utan att det blir dyrare.

Jag tycker du ska ansluta ditt lag eftersom det inte kostar något och är otroligt enkelt sätt att få in pengar till lagkassan.

Vi har en kontaktperson (Christoffer) hos Sponsorhuset som kan hjälpa ditt lag med att komma igång och svara på dina frågor. Han nås på christoffer.wollner@sponsorhuset.se eller på 076-311 98 12


Förändringar kring de äldre ungdomslagen
2019-02-11 09:20
Vi har sedan 1:a november haft en träningsgrupp i gång för äldre ungdomar, (15 år och uppåt) med förhoppning om att kunna ha ytterligare ett år med juniorlag i seriespel. Vi startade med 28 anmälda spelare till gruppen men efter tre månader med bristande träningsintresse har vi tagit beslutet att inte anmäla lag till seriespel denna säsong. Vi kan inte bedriva en givande träningsmiljö med endast 6-8 spelare per träning.
Äldsta ungdomslag i föreningen är nu 14-års laget.
Befintlig tränarstab kommer att finnas kvar kring ungdomssektionen och stötta andra årgångar som har lag i seriespel samt Open Gym när vi kommer ut på gräs.


Onsdagen den 20 Mars KL.18.00 Dags för Årsmöte
2019-01-31 09:00
Onsdagen den 20 Mars är KL.18.00 är det det dags för Årsmöte i Klubblokalen 
Styrelsen önskar alla medlemmar varmt välkomna  
Nytt samarbete mellan Kalmar Södra dam och Hossmo BK
2019-01-14 20:49
Så är det äntligen dags för upptaktsmöte för damlaget och att köra igång utomhus. I år är det extra spännande då Kalmar Södra dam har nöjet välkomna Hossmo BK F15 till Skyttis. Vi har inlett ett samarbete mellan föreningarna och kommer att träna tillsammans och även spela Div 3 dam tillsammans i kombinerat lag Kalmar Södra/Hossmo. Hossmo kommer också att spela i F15. Vi ser fram emot ett spännande och roligt år tillsammans!
BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet