SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mindre än en vecka kvar till Håckes!!
2018-03-06 22:04
Nu är det lite mindre än en vecka kvar till Håckes och tjejerna är väldigt taggade på att få delta i turneringen. Vår förre detta tränare Per Gjörloff har kommit tillbaka till oss och har börjar sakta men säkert ta över som vår tränare i laget med Olivia Palmgren och Ylva Schwartz hjälp. På dagens träning arbetade vi mycket med hur själva spelet går till och hur vi ska agera och när. Mycket intensiva träningspass kommer det bli för laget fram till turneringen. Per Gjörloff slutade träningen med ett inspirationstal och hur vi ska förbättra oss och vad som gick bra under dagens träning. Per är en tränare som inspirerar oss alla spelare till att göra det bästa av vår träning och av oss själva och självklart som grupp. Nu taggar hela laget för turneringen som kommer ske i tipshallen i Växjö. 

För er som är intresserade av att kolla på matcherna vi och andra lag spelar så är det gratis att komma och titta och scheman för matcherna finns i en app vid namn: Tourney Machine där all information står. 

Våra matcher på Lördag:
Uppsala RFC - Kalmar södra IF rugby kl: 9:00 AM
Södertälje RK - Kalmar södra IF rugby kl:1.30 PM
Vänersborg RK - Kalmar södra IF rugby kl:5.30 PM

// Maja Mattisson, Publiceringsansvarig