SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bullerby Cup 2019
 
Tid:tor 25 juli, 11:00 - sön 28 juli, 18:00
Plats:Bullerby Cup
Samling: Bullerby Cup
Aktivitetsinfo:Hej!

Som vi nämnde på Säsongsavslutningen på Harrys så har vi för avsikt att delta i Bullerby Cup nästa år i Vimmerby. Då cupen är väldigt populär så måste vi anmäla oss till cupen
i god tid innan, dvs inom några få veckor.

Cupen håller på mellan 25-28 Juli 2019. Cupen är utformad så att alla lag får spela minst 6 matcher på naturgräs/konstgräs, med spel varje dag, torsdag till söndag.
Resdag till cupen blir redan på onsdagen den 24 Juli så att vi kommer upp i god tid innan och slipper stressen torsdag morgon inför första matchen.

Priset per deltagare (spelare+ledare) är 1 300 kr.
Deltagaravgiften inkluderar mat (torsdag: lunch, middag, fredag - lördag: frukost, lunch, middag, söndag: frukost och lunch) grupplogi, fotodiplom, t-shirt och medalj.

Som vi informerade om på mötet så kommer varje spelare att behöva betala 500 kr för att vara med på cupen, dvs vi använder 800 kr per spelare från vår lagkassa för att täcka
resterande kostnad.

Denna anmälan är bindande och i samband med att ni tackar ja till cupen så ska ni även swisha 500 kr till Jan Nilsson (073-396 11 94). Märk betalningen med barnets namn.

Ni föräldrar vars barn tackar ja till cupen har möjlighet att boka ett boende på följande campinganläggning: http://www.bullerbycup.com/boka-camping/

Information om cupen går att läsa på följande sida: http://www.bullerbycup.com/

Sista datum för kallelsen är 2/12.
OBS! Om Ingen betalning är gjord senast 2/12 = ingen anmälan.

Med vänlig hälsning
Ledarna Kalmar Södra IF PF-09

<< Tillbaka